Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lever!

du finns

du lever

jag fanns!

jag törstar inte längre

du svalkade min torra strupe

med de få, få orden

sköljde år av förtvivlan bort

jag fanns

du lever

jag finns!




Fri vers av Kirre
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre