Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden läker.... fortsättning på "Jag mötte en kvinna, hon var visst jag"


Inte ett vrak

nu ljuger hon aldrig mer

rammad och sänkt

men inte ett vrak

hon fann en igenvuxen stig

i sitt skepp

där plockar hon guld

varje dag




Fri vers av Kirre
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre