Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brus bakom frid

tidevarv har stannat med mig i din bröstkorg
där mina rop dör ut av konkurrerande ekon
låt inte viljan dö ut bakom vårt misslyckande
medan paradiset skrattar åt våra drömmar

få mig naken i bruset
se hur vi fyller varandra
utan det leende
som borde ha varit självklarhet i vår kristallvärld

åren dödar bara våra ord
medan ljuset svalkar

dagarna minner om friden
som befinner sig bakom oss





Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-19 21:11



Bookmark and Share


  Anders Perols
Känsligt och vackert diktat.
2010-07-20

  thyra
Mycket vackert i vemodston!
2010-07-19

  LenaJohansson VIP
mkt fin....
2010-07-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Berörande vackra ord i lite vemodig ton/B
2010-07-19

  stenen/ Yv Ericsson
detta var inte en vanlig max-dikt. den kändes lågmäld och sorgsen
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé