Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få & Ta

ta min hand, få mitt rus
få mitt hjärta, ta i vårt brus

se spektrat av din färg
som lyser upp min dag
se hur jag växer till berg
som styr blodet med sin lag

få mina ögon, få min själ
få min vilja, frånvarande ett farväl

se kraften av vårt två
där mirakel föds ur ett oss
så simpelt att förstå
när kraften släpps loss

få min blick, få ett jag
få berusningen, förnimmelse så vag





Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-21 21:33



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Underbar text.
2010-07-22

  Emme VIP
Så fin så jag får ju tårar i ögonen....
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé