Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska min dumhet till döds!

en förnimmelse ler med hela hennes inre skönhet och träffar mina naiva blickar utan nåd

jag bryter min skenmanöver av fördomar som skriker ut sin rätt

då leendet förvillar
ramlar mitt jag in i din famn och du visade hur rätt ett liv faktisk kan bli

där mina egna knytnävslag av egenhändiga traditioner slår sig ned bredvid min oförståelse

älska min dumhet till döds
smek mitt förvirrade sinne till sömns
och visa världen att ett vi är oslagbara




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-20 19:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Du gör det gång på gång....skriver fantastiskt
2010-07-20

  LenaJohansson VIP
mkt bra...
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé