Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stund till...

jag köpte ett hjärta inatt,
för tiden krymper inom mig.
från tid av evighet
till nätter av sekunder
där finner du mig
nuförtiden.

jag kunde inte tro
det som bläddrades
upp framför mina
solblekta ögon.

vi river kyrkor,
spränger moskéer,
pissar på de döda
för att vi kan.

ändå...

pulserar du




Fri vers av Fredric
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-07-22 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric