Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ny tv-apparat att sitta ensam framför den kommer på onsdag


High Definition.




ikväll klipper hon hår

avklädd så att ingenting fastnar


ikväll besöker hon staden

tillsammans med hans nya frisyr


ikväll blir de berusade

på den sista sparade slanten


ikväll sover hon inte själv

ikväll sover han inte själv


igen


håller jag mig själv gisslan i min egen kropp

håller jag mig själv mot väggen och igen

håller jag på att gå sönder inombords


igen


räknar jag minuter och sekunder

till ljudet från bilarna utanför

som säger att tiden, eller åtminstone världen, rör på sig


även ikväll




Fri vers av Johannes
Läst 480 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-07-22 18:19



Bookmark and Share


  Saramaria79
Kära nån, denna fick det att hugga till i hjärtat.
Mkt bra skrivet!
2010-08-15

  Ms Lovecraft
Dina ord ett tomrum som ingen tv i världen kan fylla. Det här är välkomponerat med väl avvägda och välvalda ord. Som gör jävligt ont.
2010-07-23

    ej medlem längre
åhh, det är hårt
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes