Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄRGER

Ur en radiointervju med Sven Xet Erixon:

Reportern:
Jaha du, har du någon favoritfärg?

Xet:
Tja ....blå.

Reportern:
Varför det?

Xet:
Ja röd då för fan!



Min granne frågade mig, vilken ide jag hade bakom färgvalet på mitt hus.
Ide? Jag svarade att det blå symboliserar min blyesinriktade bakgrund och buddistiska världstanke. Det vita står för den vacklande oskuldfullheten. Och det röda givetvis för blod. Han satte ölen i halsen.
Så jag tillade försiktigt....Jag gillar mörkblått och djupt rött, sen vad det symboliserar eller har för IDE ger jag fullständigt fan i.

GULT då för fan!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-22 21:30



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Tänk om du målat huset i alla regnbågens färger? Vilken diskussion det blivit ha,ha! Men gult då för fan! Är man nyfiken gul då? Jag är...................................................................................................................................................................................................................den jag är men inte färglös!
Fridens Lena Liljor/Ammie
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth