Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med bara tänderna



får jag gömma några drömmar
snubblande och ljusblå
inuti dina pupiller

får jag tända ett par tankar
fladdrade lågor
i ditt vänliga mörker

får jag smeka mina tysta sagor
modiga och blyga
över ditt bångstyriga hår

du skrattar alla sorger
av barnfota morgondagg
bubblar i den mjuka tystnaden

som horisonten sväljer sin sol
så, blir själen biten




Fri vers av ljudit
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-23 15:40



Bookmark and Share


  Vind
Tycker om ditt språk här...
2011-11-09

  ULJO
Det här är fantastiskt skickligt poetat.
2011-05-10

    ej medlem längre
Härlig!
2010-07-24

  ljudit
♪ ♫ ♪
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit