Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt liv


Nuet
finns som en bäck
med evigt flöde

tills den finner
sitt eget hav

i evigheten




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-23 19:30



Bookmark and Share


  aol
underbart sant
2010-07-27

  Larz Gustafsson VIP
Evigt liv finns i livets vatten.
Jesus sade: "Jag är livet".
2010-07-23

    sunnanvind
Mycket bra formulerat, vackert dessutom!
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP