Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Det där
skulle
inte hända
Det där
som hände
för så länge sedan
du minns väl
hur det slutade?

Jag minns
och jag vill inte
tillbaka
dit
igen
jag vill inte
offra allt
en gång till

Ta tillbaka
dina läppavtryck
från mina

Vi är ändå
förlorade




Fri vers av frostblomma
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-23 20:48



Bookmark and Share


  infantsgame
"Ta tillbaka
dina läppavtryck
från mina"

Den där biten. Wow. Bildspråket där är så himla fint.
2010-07-24

  scandal
jag trillar ner i dina vackra ord.
känner igen mig allt för väl just nu...
det gör ont.
men är man stark, har man styrka nog att göra sig hel.
minns det.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma