Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För gott

Du kan fortfarande såra mig
betyder det att jag vill ha dig?

En bild av dig får mig att le
får mig att minnas
får mig att sakna
får mig att längta.

Ibland undrar jag
om jag var ingenting?
Bekräftelse
närhet
men vem som helst.

Jag börjar nog förstå
att det jag tänker
att mina farhågor
nog är sanningen.

Att det bara är över
fast det inte hade någon början
och fast vi inte visste vad det var
om det var
något alls.

Trots hårda ord
trots din kyla
trots att det alltid
är du
som bestämt
allt
liksom nu
trots att du kanske
inte ens bryr dig
nu
så kan jag inte släppa
jag kan inte glömma
för jag vill ju bara ha dig
på något sätt
hur som helst.

Är det nu
som du
försvinner?

För gott?

Ja.

För gott.




Fri vers (Fri form) av jagdujagvi
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-24 01:12



Bookmark and Share


  Pot Pourri
aj.. den här är rakt nära in och fastnar.. fint formulerat i en avslutad ovetskap, som det ofta ju är. tack för den enkla inkilen som knappast går att huka sig ifrån. pinpointing! vackert.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

jagdujagvi