Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord menar att det inte är mitt fel, men din tystnad säger något annat

Några få, ofarliga ord om det där som ingen av oss egentligen vill vidröra.

Som att peta med en pincett efter grus i ett sår.

Kylan slår emot mig.

Tystnaden omringar mig.

Kvar finns obehaget.

Den outtalade skulden.

En känsla av att det förflutna ligger alldeles för nära.




Fri vers av jagdujagvi
Läst 276 gånger
Publicerad 2011-12-01 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdujagvi