Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd gaj

kan inte tvätta bort min fulhet
hur mycket jag än skrubbar och sliter
river och nöter ner yta på yta
så lyser jag ändå igenom.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-24 22:29



Bookmark and Share


    papillon
Elegant paradox i den överrumplande slutraden - det här är en fyraraders smärtsam reflektion som är förbaskat välskriven. Applåd!!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema