Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min …


NärvarANDE

Idag har du varit riktigt busig,
kastat prylar i affekt
Jag blir alldeles rusig,
när du svävar runt mig fräckt
Kan inte riktigt fatta,
att du räcker mig din hand
Du får mig jämt att skratta,
och sätter min själ i brand

Herr Johnsson får du nu heta,
till dess att jag är säker
Kanske jag aldrig får veta,
bara att du mig varsamt läker
En verklig ”handy man” du är,
som lagar, hämtar och kirrar
Du som ser mina vardagsbesvär,
när jag vimsigt jäktande virrar
Tack för att du hjälper till,
med stort och smått jag bär
Som ser när jag är rådvill,
eller när tröttheten förtär.

Tack du härlige ande av ljus,
ja, stort TACK min lysande vän
Du som skyddar mig och mitt hus,
och fungerar som himmelsk antenn







Fri vers av Carola Jeryd
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-25 02:07



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
Bra den beskriver en situiation i målande ord.Om det är andevärlden eller den verkliga återstår ju till läsaren....
/ kram Sbg
2010-07-27

  Knickedick
Spken som livar upp, jag gillar det
2010-07-26

  wayward - taiga
spännande. har du ett spöke hemma. för mig får du gärna berätta mer.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för