Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
botaniserar i arkivet


KNULLA mig SNYGG


knulla mig snygg
lägg mig ner
nu är jag trygg
nu vill jag ha mer

jag är aldrig så fin
som när du tar mig
annars är jag ett svin
när jag utrycker mina nej

smek upp min kropp
kyss mina fötter
älska upp mitt hopp
tryck ned mig i rötter

få mig i extas
berusa vårt möte
ta oss till nästa fas
låt mig se ditt sköte

så lägg ned mig på rygg
jag kan njuta av dina behag
så snälla, knulla mig snygg
och älska mig till morgondag





Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 604 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-25 12:39



Bookmark and Share


    Jane S VIP
ja man lär bli snygg av att knulla mycket sägs det, fast det tror jag inte på när jag ser vissa högt uppsatta poliser- uschan buschan.
däremot tror jag man blir snygg när man knullar av kärlek och det är väl inte så konstigt.
2010-07-26

  stenen/ Yv Ericsson
suck. joooo....visst!
2010-07-25

  Emme VIP
Gillar :-)
2010-07-25

  Annie b'larsson VIP
Det absolut sämsta och tråkigaste jag läst.
2010-07-25

  magnon
det var bra skrivet!
2010-07-25

  Nina Nightwish
Japp, den här gillar ju jag:)
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé