Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: min egen, även klockan


Under tiden

Tiden kom
och gick
Men nu har den stannat
hos mig en stund
Frågan är
vad man ska göra

Under tiden




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-25 13:46



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ja, det kan man ju undra, rastlös blir man ibland när man får tid över:) Härlig text:)
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)