Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig cykelpump

Slang i handen och slang i armen, ärren stirrar fortfarande på mig. Han håller min hand och pannan svettas. Nästa spya kastar allt innehåll ur min kropp, lite, lite, svart kommer ut, för jag är tomburk. Försöker klara av livsavgörande saker.

Tillexempel andas. Det är svårt, blir mer som trasig cykelpump.

Jag tror han är rädd, så jag tycker synd och kramar hans hand. Läkaren ser allvarlig och vit ut men sjuksköterskan ser ut som förvirrad gamling. Ibland klättrar min själ ut genom örat, ibland sugs jag in i min egen navel. Försöker klara av livsavgörande saker.

Tillexempel andas. Det är svårt, blir mer som trasig cykelpump.




Fri vers av Philosophum
Läst 425 gånger
Publicerad 2010-07-25 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum