Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattfrost

ögonen bär på ljuset
som rusar min natt
fyller min själ
väcker min sömn till lust

kan enkelheten burdust hämtas
från så små sinnesrubbningar
där älskheten är mitt renande bad

nattfrosten bär på de enda sanningarna
och mörkret fyller ljusets mening med
förvånande glädje

låt luften frysas till is
förstena mina ord
krossa min kropp
så ska jag fortsätta se
de ögon som bär ljuset
under nattfrostens kyla
med oändlig glädje
och berusande fröjd




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-26 00:14



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
så dramatiskt vackert. tack behövde det just
2010-07-27

  Emme VIP
Vacker, vacker, vacker, vacker, vacker...
Hajar du??? =)))
2010-07-26

  SagaArt VIP
underbar text
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé