Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagslyx

att vara sig själv en stund...




Fri vers av Fredric
Läst 194 gånger
Publicerad 2010-07-26 01:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en text med ett kortfattat svar på ett modernt helvete
2010-07-26

  Emme VIP
:-) verkligen en lyx :-)
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric