Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nerkladdad 02.36 i loftsäng.


knappnål.

lätt sting i bröstet
så välkänt
flyende blick
nu sitter den där igen.

min knappnål.

blodröd, hjärteröd
lite vikt på mitten
plats, vänster
mellan reveben
fyra och fem

skaver
sitter för djupt
går inte att dra ut
trots ihärdiga försök


botemedel nu tack.

enveckasapati
koffein
envist grubbleri
lucky strike
letargi

sedan är den försvunnen






september.

den sitter där igen.










Fri vers (Fri form) av Clockwork
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork