Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Titel

Ta ditt pick och pack.
Dra ditt mascho-snorkel-snack.
Jag vill ändå inte ha dig
Du behöver inte försöka driva mig iväg
med obehaglig förkrymparretorik
och ditt "sitt!" och "ligg!" och "spela lik!"

Men om du skulle, skulle vilja
ha mig:
Så - som du ser - så går jag ingenstans.
Jag sitter här, och hoppas, än
att få en liten, ynka skymt
av den där... kärleken.








Fri vers av enna
Läst 274 gånger
Publicerad 2010-07-26 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enna