Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lugn men lagom sprickfärdig:)


Efterlyses: Respirator


Ett stilla andetag,
det sista som dröjer sig kvar.
Jag håller min ande
och sparar den till en särskild
stund på jorden.
Väntar på de där rätta orden
som signalerar att det är dags
att andas




Fri vers av enna
Läst 317 gånger
Publicerad 2010-07-26 22:11



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
Jag känner andetagen!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

enna