Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett experiment från min sida.


lucky strike

låter dig plågsamt långsamt segna ner
det brinner någonstans
medvetandet slår emot golvet med en smäll
du misstänker vältränande, plågade lårmuskler

armbågar ovanför ditt hårt åtgångna huvud
önskar att de var dina egna
känner dig liten, lätt ynklig, och bedjande
det där är definitivt inte du för en sekund

ofrivillig kroppslig reaktion vidgar dina ögon
ser tydligare hur han ser
du vet att du borde skatta dig mer lycklig
för enligt de flesta fick du just din lucky strike

du har aldrig rökt något annat än dina blend
även om du verkligen vill
han har ett askfat av vackraste, skiraste glas
borde ha impulskrossat det mot dammigt golv

då slits du våldsamt iväg till en annan värld
som du tror du är ensam om
ingen annan än du vet vart vägen ska leda
fast det är den smidigaste lögnen någonsin

åttotalistens trettionde vinylskiva på repeat.
din första, äkta lucky strike
svider gott i dina fortfarande rätt ansträngda lungor
det var långt mycket mer att ta in än vad du väntat dig

ett bläckblått nummer på en sovande, senig pojkarm
utan att ens tänka efter, tveka
dina fingrar om askfatet med glödande giftpinne i
du låter lucky strike glida innanför din älskade jacka

ruset var det bästa du varit med om.
tror och hoppas på en välkänd signal




Fri vers av Clockwork
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-26 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork