Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget förstör oss som kärleken gör

Inget förstör oss
så som kärleken gör
för inget finns det
som minnet av kärlek

Ingenting finns det
som når drömmarnas höjd
så vi vågar ej
längre älska igen

När vi har älskat
och förlorat igen
kan vi så leva
i ensam men lycklig
reminiscens




Bunden vers av Hugh R Freeman
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-27 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman