Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestens Smärttimmar

~*~

Tomheten
på imaginära kullerstensgator
hörs tystade i landsbygd
ångestens kända närvaro
manifesterar ett ljud bakom hörnet
av en stenfasad
bland skogens klippor

L Patrik WJ 17 Jun 10

 

Painful Hours of Anxiety

~*~

Emptyness
on cobbled streets of the imaginary
was heard silenced in the rural parts
the known presence of anxiety
manifested in a sound behind the corner
of a facade made of stone
among the rocks of the forest

L Patrik WJ english version 27/07/10

 




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 663 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-07-27 20:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väl beskrivet.
2010-07-30

    ej medlem längre
Starkt berörande!



"Tysthet och tomhet

men, bland skogens alla träd

där finns gemenskap


"Within natures harmony"


Hälsn. Ann
2010-07-28

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
bilden, bilden, vilken bild, säger så mycket, berör, rötterna i luften, och så texten på själva bilden. Din text också väl målad. Men det var bilden som gjorde jag sparade som bokmärke... det är väl ok?
2010-07-28

  Anders Perols
Mycket välskriven lyrik
2010-07-28

  aol
bara så ruggigt bra skriftat vännen
2010-07-27

  LenaJohansson VIP
fint..
2010-07-27

    ej medlem längre
skön dikt. Du väljer intressanta ord.
2010-07-27

    ej medlem längre
Fint...
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP