Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tysthet

allt det hon är
ben, höfter
markerad midja
tunna gymarmar
enkla rörelser
brukar vara stel
hon dansar
som aldrig förr
allting rör sig
blåsvart hår
blek hy
mörka fräknar
hon kommer
till liv nu
karriärskvinna
framför stereon
gammal
kan slänga sig
i väggen
splittra sig
som vinylskiva
som spelar
musik från
våran tid
hästsvans ur
kavaj av
röda kinder
headbangar
ur sig allt
som vardag
heter
i för-
och efternamn
monton lunk
jävla siffror
det med
screw you
jag är fem år
yngre
dansar ur mig
femton till
går ner i
spagat
i tighta jeans
i'm the queenie!
armar i luften
hands up
karatespark
krossar ful vas
skrattar tills
musiken slutar
tillbaka till
verkligheten
om än lite gladare
och lite mer
roskindad.




Fri vers (Fri form) av Clockwork
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-27 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork