Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandbotten bland molnen

Vinden skvalpar in över himlakupolen
målar med månljus sandbotten bland molnen
och du säger att; aldrig förr har nuet
funnit sig i i denna stund
och ändå
har varje nu som någonsin funnits förut
fört fram till det vi delar
jag och du
Och ett enda meningslöst något
i något nu som någonsin existerat
skulle för evigt förändra
nuens födelse ur varandra
och lika fast förinta från framtiden
den kväll som redan är långt liden
Och jag är glad att dela den
med dig min kära vän




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 02:50



Bookmark and Share


  aol
så vackert vännen,
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman