Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På så På [APPARAT # 02]

 

 



trycker på knappen
på skärmen
så att knappen på dosan
trycks in
automatiskt så att datorn
sätts på
tänker du på
tills ingen aktivitet pågår

och knapplåset slås PÅ
SÅ SKÄRMEN SER AVSTÄNGD UT
även på kameran
du just knäppt på
mobilen med
på nätet
på riktigt

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-28 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP