Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du trollade bort magin

Det behagade
mina fingertoppar
att dansa på
de elfenbensvita tangenterna

varje torsdag var en befrielse

men dina korta munhugg
trollade bort magin
som en gång bosatt sig
i mina händer

kanske är det därför
musiken nu inte
klingar lika
vackert?




Fri vers av vilsen
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-11-19 16:45



Bookmark and Share


    entillsomdu
bajs på henne! puss
2005-11-24

  Britt Gustavsson VIP
Jag gillar den.
Elina
2005-11-20

    livräddaren
dumma hon!!!men sluta aldrig spela älskade!musim förgyller livet :)
2005-11-19

  Per Rydberg
Tycker mycket om din text!
Ja, jag blir upprörd över dessa
förståsigpåare som ska lägga
sig i våra förhållande till våra
kreativa känslouttryck!
Låt tusen blommor blomma!
2005-11-19
  > Nästa text
< Föregående

vilsen