Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äras den som äras bör...




Nattens aforism (29/7)




Räck gärna ut en hjälpande hand

men krök den något

inför en poetkollega...

 

 

 






Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-29 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP