Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi finns just här


att älska är simpelt

så många år har flutit genom kanaler av svärta
med våra ansikten blottade
vi står som främlingar
medan havet fortfarande skummar

att älska är enkelt
orden smeker vår vardag
att älska är simpelt
våra kroppar glider in i varandra

så enkelt

tills kärleken blev uppoffrande
och återbetalningen krävde amortering

så svårt att finna vägen tillbaka
då gravitationen för oss bort från centrum
hör vi bara ett eko ett forna liv

att älska är enkelt
skönheten smeker oss till sömns
att älska är simpelt
dina blickar skriker ut en åtrå

att bli älskad är komplikationen
att bli älskad kräver




Prosa av Max Poisé
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-30 17:42



Bookmark and Share


  Vildkärlek
ja tänkvärd text
2010-08-03

  veritaserum
Vad jag förstod någonting.
2010-07-31

  stenen/ Yv Ericsson
just så. inte svårare. en titeln egentligen. men visst, det krävs en vän. bra
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé