Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silver och guld



Det finns dagar fyllda av silver dagar fyllda av guld.



Det finns dagar som fyller hjärtat med kärlek

de dagarna är värdefulla

det som ger mening med livet

de dagarna är som gåvor

jag tacksamt tar emot.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-30 19:42



Bookmark and Share


  Maria T
Fina gåvor.
Dagar fyllda av kärlek
2010-08-16

  Anna*
Dagar som ger kraft till allt annat att ta vara på och gömma i hjärtat. Fint skrivet!
2010-08-04

  Suzy med punkterna
De dagarna som gör det lättare att ta sig igenom de andra
2010-07-31

  Eaglemountains VIP
Detta var gott att läsa! Tack!
2010-07-31

  Glensan
Ge mig en sån dag och jag är evigt tacksam
2010-07-30

  Bibbi VIP
Dagar väl värda att minnas.
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld