Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livlös

Du frågar hur jag mår
Jag säger jag är trött
men framför allt är jag trött på
det mesta och framför allt
dess frånvaro

Jag längtar lust
jag andas död
städar på nytt
för att hålla liv i lögnen
att jag gör något av mening
att jag inte är meningslös
värdelös hopplös livlös
rakt igenom




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-31 01:33



Bookmark and Share


  Vind
Mycket väl formulerad känsla.
(och jag funderar om den enbart är västvärldsrelaterad och om så, om det spelar någon roll.. och om miljö/kulturombyte skulle kunna väcka dvalan)
2010-07-31

  NågonAnnans
Förstår din känsla...


MEN du är allt ifrån hopplös!
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman