Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ha några hemligheter

Jag är den sortens tjej som vill veta allt om dig, ALLT. Vem var din första kärlek, hur många har du varit tillsammans med, när kom du på att du ville fylla din kropp med tatueringar... ALLT!!!?!

Du är stängd som ett skal, och jag känner mig som den mest öppna människan i världen bredvid dig.

Är du rädd för vad jag ska tycka om dig, är du rädd för att jag ska försvinna? Sist blev du ledsen för att du fick höra om min mamma, men jag har berättat det för dig förut. Du tycker inte om att prata om dig själv, du tycker inte om att lyssna för länge, vem är du? VEM ÄR DU?!




Fri vers (Fri form) av shirin
Läst 348 gånger
Publicerad 2010-07-31 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin