Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter skolan (!!)

Jag längtar till den första dagen i den nya skolan

Att välja ut kläder dagen före (allt måste vara perfekt, inte för moderiktigt men inte för omedvetet)
Att se på rasten vilka som röker i gäng ute på gården
Blickarna efter matkön, vart ska man sitta?
Minglandet som bara finns de första trevande veckorna
Grupperingar, skolarbeten, timmar i bänkrader med penna och block på bordet framför sig.

Plikter, måsten, helger planerade månader i förväg.
Väl där kommer jag att hata det och längta tillbaka till sommaren, den varma och blöta sommaren tjugohundratio, men nu längtar jag.




Fri vers (Fri form) av shirin
Läst 473 gånger
Publicerad 2010-07-31 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin