Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigarettrök

Hade jag haft cigaretter så hade jag stått vid mitt fönster just nu och känt lungorna bränna, i ett försök att bränna bort alla tankar om oss. Var tog det rosa molnet vägen, regnade det bort precis som sommaren tjugohundratio? Min kropp skriker efter cigaretter i ett försök till en ledmanöver, men klockan är 02.21 och alla små mackar i stan är stängda. Kanske hade det inte hjälpt ändå, jag hade bara sett dig framför din balkongdörr med en cigarett i handen och en skamsen blick. Du lovade att sluta, gjorde det men föll tillbaka och berättade inte för mig. Nu står du där som en skamsen hund och puffar på din cigarett.




Fri vers (Fri form) av shirin
Läst 366 gånger
Publicerad 2010-07-31 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin