Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans besvikelse

Besvikelsen av ett bakslag följs av
besvikelse och besvikelsen följs av
en jakt på lyckan som lyckas
men lyckan förföljs av
en besvikelse som
är ogrundad i bakslag
eller avslag fältslag
eller slag rätt över käften
det är besvikelsen
av att vara Där

där drömmen blivit verklighet
och inte längre
illuminerar mörkret




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-31 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman