Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek och löften

att äga eller ägas
för vissa kärlek är
små löften som skall sägas
vem vet vart livet bär

vem vet om morgondagen
att vatten släcker törst
du anser dig bedragen
begrunda löftet först




Bunden vers (Rim) av Anders P VIP
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-11-19 21:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket fin poesi AP...
2005-11-22

  sol
som vanligt asbra.
2005-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP