Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingklippt

Jag är vingklippt
syndfulla flickor kommer de till Gud?
Jag blickar in i betong med trötta,likgiltiga ögon
Jag längtar efter en varm famn och inte denna kalla tomhet mitt i ingenstans.




Fri vers av älvglitter
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-11-19 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter