Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortfarande inte riktigt torkade märken (FÖRRÅD # 23)

 





en öppnad bunt med alla filmstjärnor kvar utom en

radvis av välsorterade flaskor med olika bär i

blodfläcken från 50-talet, ur ett jack i bakhuvudet som en bekant fick när han föll nerför trätrappan hit

en rymdsatellit i miniatyr

planscher på samma väsen i olika städer

sopbilen som två snubbar monterade ner i sökandet efter den enes försvunna keps

ett ännu regnblött motiv

en tjugo år gammal sedel, alltjämt värd 1000 tjeckiska koruna

blandas i saliven med dofterna från oanvändna frimärken

och dörren som stänger sig hela tiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-01 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP