Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig saknad.


Vi försöker att bara vara vänner
men det går inte så bra

och jag har saknat dig så mycket
vill bara att du ska hålla om mig
precis som förut

och jag har saknat att kramas hårt med dig
men samtidigt så mjukt
jag har saknat dig

saknat att dra mina händer över ditt mörka hår
saknat dina mjuka läppar
saknat dig

skulle kunna säga det tusen gånger till
att jag saknat dig
för jag saknar dig
hela tiden

inga ord räcker någonsin till för att beskriva hur mycket du fattas mig.




Fri vers av romeosjulia
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-03 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia