Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror på det eviga ljusets himmel..


Livet passerar..

Livet för
ständigt framåt
inget kan hållas kvar
bara minnen
dagar går
oavsett emot ett slut
till slutstationens
eviga tystnad







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-08-01 15:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2010-08-06

    wildrosen
Känsligt och vackert om livet där vi är gäster en tid
2010-08-03

    ej medlem längre
Fint skrivet, det är ju så det är!



Mina ord till dig:

"Sand i timglaset

vänder det på nytt, på nytt

- tid rinner iväg"


Hälsn. Ann
2010-08-02

  Anna*
Javisst! Timglasets sand rinner obönhörligt vidare tills det är slut och då väntar härligheten =0)
2010-08-02

  NågonAnnans
Du har så rätt, det fysiska livet passerar hur man än gör. Men jag tror även på det andliga som har en fortsättning. Tack för en fin dikt!
2010-08-01

  Maria T
Grattis.
Så är det.
Livet passerar
2010-08-01

  Lavinia Röd
Som vattnet rinnandes mellan fingrarna....Snyggt beskrivet!
2010-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Det beror på vilken slutstation man valt.
Det finns två att välja mellan.
2010-08-01

  peter markurth
bra
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP