Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på min son...långt bort..


Gör ont det tär..

Längtan är svår
det gör ont det tär
att ständigt bära saknad
efter den man håller kär..






mare








Fri vers av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-07 22:44



Bookmark and Share


  Black Bird
En känsla så stor, beskrivs bra med dessa ord!
En liten text med en så stor betydelse.
Fin!
2011-05-09

  Rise Little One
Förstår dig fullständigt...
2011-05-09

  Maria T
Jag förstår.
Jag har också en son
att sakna
2011-05-08

    Annika J
Visst tär saknaden, men stort att ha någon att sakna!
2011-05-08

  Bibbi VIP
Berörande.
2011-05-08

  Ninananonia VIP
Berör! :I
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP