Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mayday,,, mayday PANIK på G!

Som i ett mentalt luftslott
Svävar jag ovanför

Du vet

När man känner sig totalt overklig
i den här världen
men ändå så utsatt för alla världens hot

jag har ingen kontroll över livet

Och jag undrar

Är detta verkligt eller overkligt ??

Du vet

När man tror att man håller på att bli galen
Och hjärtat slår hundratjugo, hundra fyrtio slag i minuten
och det käns som hela skallen håller på att explodera

Du vet när det känns som om

Randen till galenskap är nära,
Men oftast har jag tur att landa på bägge fötterna igen
och ingen
ingen tycks har märkt något

fast det käns som om hela världen tittar på mig och skakar på huvudet.

Jag skäms och går undan för det käns som det är där jag hör hemma.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-01 22:53



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
igenkännande..
nog finns det stunder.. men de är få.. hoppas jag (?)
2010-08-05

  Pauline Pousár
Jag vet.. Usch.
Vill du dela ett hörn? Vi kan sitta och se på omvärlden tillsammans en stund..
Kram
2010-08-04

  Johan Bergstjärna VIP
KRAM!
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans