Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ihoptotad efter Prag-resan för tre år sedan, beskuren o förvandlad nu




(i Hotell Illusinu) eller Aspekter av en annan Alice

 

 





scenen börjar
i fantasins sista
hörn (mitt inu-
ti inbillningens
(innersta) fix-
punkt : : : där
har verkligheten spikat upp ett sjustjärnigt hotell,
klättrar vi (in
genom spe-
geln eller) ut
mot sagodiset
grisars polka
på parkett 1
längs någonsin Prags allra brantaste trappa till månen
i kantig spiral
spirar klantigt
par i kaniner
rymmer elevatorn
kvinnor med horn
väller 111
våningarna ner innan stadens fornstörsta torn hinner rasa
över vikten
välver bron
)in i varann)
ringlar honor
slickar strippor
håret rakt
o orglarna gurglar : : : var det nu ni hade fått vår déjà vu?
anonym vy
(ur korridor(
vinröda livmoder,
fiska oss upp!
låt inuti förbi
ingens illusion)
medan sammetsmörkret svävar sina självbelysta drömmar genom glaset





 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-02 10:20



Bookmark and Share


  Nanna X
vacker form, intressant användande av parenteser...
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP