Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvist.



Kärleken är orättvis mot sådana som oss

den tar oss ifrån varandra
sliter oss i stycken
av längtan
av saknad

och jag måste tänka på dig hela tiden
du är den enda som kan få mig på bättre humör
för tillfället

jag undrar ibland,
vad du ser hos någon som mig?
du är så bra
nästan för bra för att vara sann

alla säger att någon är speciell
men du är verkligen annorlunda
inte riktigt av samma virke som
de andra

jag gillar så att du är dig själv
att du för mig speciell är

jag måste få se dig snart igen.




Fri vers av romeosjulia
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-02 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia