Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du kan också skapa mirakel


EN enkel beröring, ett oskyldigt ord och en ljuv förnimmelse

jag flyter ut i bädd av moln av bara så futtiga saker
som en enkel beröring, ett oskyldigt ord och en ljuv förnimmelse
ditt soljus får min sommarorkan att självdö i stormens eget öga
skapt av din uppenbarelse

en flodbädd av berusande grönska
sommarnattens ljuvliga smekningar är
min ocean av du inne i mig
som små öar av sans och förstånd bygger du
en brygga över de största av frågor

att forma kärlek av en vy
fylld av gråhet är den största gåvan
med en enkel beröring, ett oskyldigt ord och en ljuv förnimmelse
fick jag äntligen se mirakel födas

du är mitt vatten i havet
mina träd i skogen
och värmen i den sköna sommaren

du är syret i luften
min vy i vinden
och min eld i midvinternatten

murar borde ha skilt oss åt, där olikheter ständigt lever i ett fördömmande
broar skulle ha exploderat, men hålls brukbara av din närvaro
himmelen skulle ha ramlat, om du inte funnits

att forma kärlek med en enkel blick
är skönheten samlad bortom farhågor om ett varför
där fyller du ut alla tomrum med en enda kyss och
med en enkel beröring, ett oskyldigt ord och en ljuv förnimmelse




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 545 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-08-02 11:15



Bookmark and Share


  Anna*
Det är så äkta kärlek ska se ut. Ursnyggt! =0)
2010-08-03

  LenaJohansson VIP
mycket god läsning...
2010-08-03

  veritaserum
För någon minut skapade du ljus i mitt huvud. Tack för den.
2010-08-02

  Mats Henricson
Ett ord: BRILJANT ! Bokmärker !
2010-08-02

  Suzy med punkterna
Med innerlig känsla skriver du ännu en text full av kärle. Tjusigt
2010-08-02

  Nina Nightwish
Mycket vacker och väldigt stilfull:)
2010-08-02

  Anders Perols
Du besitter kärleksdiktarnas tron på denna sida. Snyggt!
2010-08-02

    Jane S VIP
Äkta, nära sann känsla förmedlas i dina ord som känns sprungna ur en hjärttrakt.
2010-08-02

  Gunnar Hilén VIP
man liksom faller omkull...
2010-08-02

  SagaArt VIP
Fantastisk text. Helt underbar. Kram
2010-08-02

  Emme VIP
Sååå fin =))
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé