Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när längtan blir det enda motivet


jag vill ta din nakna kropp

hur ska jag kunna älska med din kropp
när du fyller lusta med din frånvaro
hur ska jag kunna beröra
när längtan får min själ att skaka

jag vill ta din nakna kropp och dela på två

där känslor exploderar inom
en himmel som rymmer en vattenpöl
fråntas jag rätten att utforska ditt inre
när du lämnar min jord

jag vill drunkna mellan dina famnar och ro ut i dina oceaner till ögon
skjuta in delar av mig
och frossa sönder vår berusning i ljusårseviga explosioner

jag vill ta din nakna kropp och aldrig öppna dörren åter

att älska skötet
med inlindande lemmar i eviga ögonblick
där synen upptas av varandras viljor att slutligen skapa
det som vi var ämnade för

kom

jag vill ta dig nu
jag vill ta din nakna kropp
och dela på två





Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-03 14:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Passionsexplosion
2010-08-03

  Emme VIP
Naket, snyggt och drömmande!
2010-08-03

    Jane S VIP
Oj!:) men hur menar du dela på två,det där förstod jag inte riktigt?
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé