Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Källa: adbusters


tisdag

idag dör 35615 barn*
och jag är förkyld




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-03 20:23



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att nysa in en bit av dagen för att sedan snyta sig då natten faller på
kräver sin man
Att sedan osnutna barn dör med eller utan förkylning
gör en något avkyld till delar av mäskligheten som andas i Reinfeldts kansli, precis som det känns tungt att bära att Motala kommun spar in vårdenpengar
2010-08-03

  mariasan
Jag tänder ett ljus för alla barnen och tar en whisky åt dig.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje